För dig som är pedagog

På Konstepidemin finns många olika arrangemang för barn, unga, skola och familj. Genom vår trettio års erfarenhet av arbete med barn och unga är vi en stark resurs för dig inom skola/förskola. Du som arbetar med barn och unga är välkommen hit, till exempel för fortbildning och temadagar eller för skapande aktiviteter med din barngrupp/klass.

2017 är ett utvecklingsår för Barn och Unga på Konstepidemin. Vi arbetar för att förnya, stärka och säkra vår verksamhet. Det innebär bland annat att vi kommer göra förändringar och se över vårt program för skola/förskola. Arbeta med samarbeten, framtida finansieringsmöjligheter och organisation.

Är du pedagog/lärare och intresserad av att komma hit med din klass/grupp, kontakta oss!

På Konstepidemin hittar du också bland annat Big Wind och Markatta Musikteater med program för barn och skola.

På gång

SKAPANDE HAR INGEN ÅLDERSGRÄNS

Ett mini seminarium för dig som arbetar med äldre eller som är kultur-/äldre-pedagog eller samordnare. Presentation av Konstepidemins projekt Vals på blomsteräng. Fotografen Monica Englund berättar om sitt konstnärsskap och om att fortsätta vara verksam. Magnus Eriksson, forskare och designer vid RISE interactive institute berättar om framtidsteknologins möjligheter.
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur