Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo

Pannrummet (Boiler Room)

Pannrummet was originally used a s a boiler room and is situated in a basement.

The walls and floor of Pannrummet has been preserved in original condition. The space becomes very moist during rain and cold during winters. Parts of the room can be filled with 1-2 cm of water during rainy seasons. The space has an indoor balcony from which you can observe the room. A device to support media equipment has been installed in the ceiling. This is a unique exhibition space that invites the artist to experiment and make site specific work. As we wish to keep Pannrummet in its original condition it is not allowed to make any permanent alternations to the space.