Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo

Pannrummet

Pannrummet är ett före detta pannrum som ligger en trappa ned i en källare.

Rummet karaktär är utifrån vad det en gång varit med väggar och golv som är orenoverade. Lokalen följer vädrets temperaturer och blir mycket fuktig när det regnar och kall under vintern. Delar av golvet kan bli vattenfyllt (ca. 1-2 cm) när det är regnigt. I lokalen finns en balkong varifrån en kan se ned i utställningsrummet. I taket finns en ställning för mediautrustning. Ett unikt och annorlunda gallerirum som inbjuder till det platsspecifika och experimentella. Lokalen vill vi behålla i befintligt skick och får därför inte målas eller göras om permanent.