Nyhet!

Konstepidemin & covid-19

Av Konstepidemin


På grund av covid-19 har vi på Konstepidemin tyvärr fått ställa in många av våra programpunkter under våren. Vi följer det aktuella samhällsläget och myndigheternas rekommendationer vilket innebär att vårt program kan komma att ändras med kort varsel, se kalender för aktuell information.

Trots dessa tuffa omständigheter sjuder fortfarande aktivitet i ateljéerna, och behovet av att uttrycka och uppleva konst är större än någonsin. Följ oss gärna på Instagram & på Facebook där vi delar inblickar i vad som pågår just nu.

Restaurang Blå Huset öppet tills vidare
Restaurangen har öppet tills vidare! Välkommen hit för en matbit eller fika och kolla in den pågående utställningen med grafiska blad av Nils-Gunnar Eek. Restaurang Blå Husets aktuella öppettider hittar du på www.restaurangblahuset.se

Galleri Konstepidemin stängt
Tyvärr har kommande utställningar på Galleri Konstepidemin, bland annat HDK-Valands examensutställning, blivit inställda. Galleriet håller stängt tills vidare, vi återkommer så snart mer information finns!

Behöver du komma i kontakt med någon av Konstepidemins personal når du oss lättast via mejl (kontaktuppgifter hittar du här).

 

Vänliga hälsningar
Konstepidemin

På bilden: sjuksköterskor från en tid då byggnaderna som idag huserar Konstepidemin användes som Göteborgs Epidemisjukhus (1886 till 1970). Fotograf okänd.