Nyhet!

Restaurang Gården har flyttat in på Konstepidemin!

Gården är en restaurang med fokus på lokala råvaror i säsong och en ”no waste-filosofi” och vi är så glada att de har flyttat in på Konstepidemin! Gården värmer upp och har nu smygstartat med lunchservering måndag – fredag. Inom kort blir det även kvällsöppet med à la carte och framöver planeras evenemang i samarbete med Konstepidemin. Varmt välkomna!

Restaurang Gården har packat porslinet och flyttat från den tidigare adressen på Vasagatan till Konstepidemin. Smygstarten är redan igång med luncher på vardagar i väntan på serveringstillståndet och framöver väntas kvällsöppet, stor uteservering och egen odling.

– Vi började leta ny lokal redan efter sommaren 2020. Känslan av att ha en våt filt över verksamheten i ett och ett halvt år tror jag delas av många i branschen. Vi fick två bra år på Vasagatan men kände rätt tidigt in i pandemin att när det är dags att starta upp igen kommer vi likt många andra ha ett behov av lite mer fart och fläkt. När möjligheten att återstarta på Konstepidemin dök upp kändes det som ett självklart val, säger Patrik Ivanovski, ägare och köksmästare för restaurang Gården.

Till skillnad mot tidigare då Gården fokuserade på avsmakningsmenyer och vinpaket kommer det nu serveras allt från luncher och espresso till champagne och tryffel. Framöver planeras även evenemang i samarbete Konstepidemin. Först ut är Kulturnatta 29 oktober med konstsalong, konserter och utställningar på området.

Kolla in veckans lunchmeny på www.gardengbg.se