Galleri Konstepidemin

Våra gallerier är konstnärsdrivna och består av fyra utställningsarenor med olika karaktär. Galleriet, Pannrummet och Bergrummet. På nätet finns pid web gallery.

Vi arbetar med utställningsverksamhet för samtidskonst och med att förbättra villkoren för konstnären. Vi arrangerar seminarium, konstevent, visningar och samtal.

Just nu

Snö

Johan ägnar sig åt måleri, teckning och collage med ett associativt och intuitivt förhållningssätt till det han gör. Signifikativt för Johans konstnärskap är ett fragmentariskt arbetssätt för att se vad som blir, med många övermålningar och abrupta slut.
Läs mer

Färg och Form handlar det om

Christina Ärlestig intresserar sig för kontraster och samspel mellan stramt och organiskt samt mellan färg och form. Med egentillverkade bivaxoljefärgskritor läggs färg på färg med linjer som skapar struktur.
Läs mer

Verk på papper

I Glasrummet, galleriet i Galleriet visas verk på papper under hela säsongen.
Läs mer

Kommande utställningar

Marcus Jonsson

Mer info kommer snart
Läs mer

Verk på papper

Läs mer

Ekta

Separatutställning på Galleri Konstepidemin. I galleriets stora och lilla rum.
Läs mer

Esoteric

"Den tillsynes globala värld vi lever i bygger ytterst på kapital och politiska intressen. Vem får tillgång till vad? Av vilka skäl och hur? Utställningen syftar till att diskutera vem som ingår och utesluts från ett samhälle och av vilka skäl."
Läs mer

Peter Kruse

Separatutställning på Galleri Konstepidemin. I galleriets innersta rum.
Läs mer

Verk på papper

Läs mer

Tombola

Mer info kommer snart
Läs mer

Simon Danielsson Gran

Läs mer

Verk på papper

Läs mer

med stöd från

trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur