Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Utställning

Stories Untold
— Anna Kinbom

Anna Kinbom visar ljud, och fotografier samt vävda projektionsdukar i pannrummet. Projektionsdukarna har hon gjort tillsammans med sin mamma, Margareta Kinbom.

Konstnären Anna Kinbom arbetar med performance och interaktiva verk. De senaste åren har hon gjort sångperformance där hon bjuder in publiken att sjunga med i sånger hon skrivit. Sångerna har olika teman som t.ex. kärlek, filosofi, fotboll och städning. Anna Kinbom blandar ofta ämnen som inte verkar ha med varandra att göra.

Anna Kinbom har gjort performance på VBKÖ i Wien, Cité des Arts i Paris, Paradise AIR i Matsudo utanför Tokyo, Moderna Museet och Marabouparken Konsthall i Stockholm och som tillfällig gestaltning för Stockholm Konst. Med 0s+1s Collective, ett samarbete kring temat cyberfeminism och vad det kan vara idag, har hon ställt ut på Göteborgs Konsthall, Casa Victor Hugo i Havanna, Gotlands Konstmueum och Södertälje Konsthall. Anna Kinbom har masterexamen från på Kungl. Konsthögskolan och har studerat performativ konst på Akademie der Bildenden Künste Wien.

Om du vill ta del av utställningens ljudverk hemma eller lyssna din mobil med hörlurar! scanna  QR kod (finns bland bilder) eller använd länk: https://qrgo.page.link/cM4gg

Anna Kinbom har också utställning i Konstnärernas mammakollektivs regi i Galleri 54:s fönstergalleri peep show den 21.1-14.2.