Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Performance

DancInk
— Yiyan Zhou, Harriet Ohlsson, Bronja Novak Lindblad

DancInk är ett unikt performance där konstnärerna Yiyan Zhou, Harriet Ohlsson och Bronja Novak Lindblad improviserar genom att blanda dans, musik, ritning och målning. Utan förutbestämd ordning skapar de tillsammans en organisk upplevelse, där kreativiteten flödar fritt.

Det är en intensiv och äkta upplevelse som berör både konstnärer och publik. På scenen öppnar konstnärerna sina hjärtan och uttrycker sina känslor genom rörelser, melodier och penseldrag.

DancInk är en interaktiv konversation där varje konstnär bidrar till ögonblickets magi. Det hyllar mänskliga relationer, där känslorna är det universella språket som förenar oss alla.

Åskådarna uppmanas att komma nära för att verkligen uppleva den kraftfulla atmosfären som skapas runt scenen. Det är en föreställning som engagerar alla sinnen och tar publiken från förvirring till förtrollning. Även när föreställningen är över, lämnar den kvar ett minne både på papperet och i åskådarnas sinne. Det är en påminnelse om den levande konstens kraft och dess förmåga att väcka känslor.

Relaterat innehåll