Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Fools without a map • Tisdagsklubben på Husette

Fools Without a Map är en genre-gränsöverskridande ensemble från Göteborg med egensinnig komponerad musik och texter som handlar om allt från djupa existensiella frågor till en varm humanistisk humoristisk vardagsmagi.

Gruppen består av musiker med olika bakgrund; allt från jazz, soul, rock, klassiskt och världsmusik.

  • Anci Hjulström – Sång
  • Jan Kardell – Sång, elbas, slagverk, pads/ljud
  • Åsa Johansson- Sång, fiol
  • Michael Andersson – Sång, trummor
  • Tommy Olsson – Gitarr

Fools Without a Map låter som en blandning av Zappa, Zavinul, Bowie, Mahavishnu Orchestra, Laurie Anderson, Bacharach m.fl. men har ändå med ett helt eget sound och unikhet. Låtarna handlar bland annat om det perfekta med att dumgömma sig i lådor i sin källare, om rätten att vara tyst, om medicindjurs utmanande visdom, om vardagsmagin mitt i ett tillsynes galet kaos, om att våga ge sit ut på nya vägar, om att ramla upp och ner och va vilse i ett timglas, och inte minst om att det finns Fairy Tales där en uttråkad desillusionerad reporter möter en ensam tvivlande kosmonaut och kärlek uppstår.

Tisdagsklubben på Husette

Veckans tråkigaste dag blev plötsligt hundra gånger roligare. Varje tisdag kör nämligen nylanserade restaurangen Husette på Konstepidemin tisdagsklubb! Henrik Cederblom och Viktor Turegård har bjudit in musikanter från alla håll och kanter. Det blir en kaosig blandning av maffiga, mjuka, ösiga, spontana och lite hemliga upplevelser.

Antingen bidrar du med en swish i dörren, eller så hänger du i baren på Husette och lyssnar lite i smyg. Då får man gärna swisha en symbolisk summa för fortlevandet av det fria kulturlivet, eller bara för att du tycker det är gött. Vi ses!

 

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad

Relaterat innehåll