Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Fransk kärlek rostar aldrig – en musikalisk och kulinarisk kväll med ADAs teater och Big Wind i samarbete med restaurang Gården

Fransk kärlek rostar aldrig är äntligen tillbaka! Tillsammans med Restaurang Gården på Konstepidemin bjuder vi in till en kulinarisk och musikalisk kväll, lördag den 12 februari. Avnjut en specialkomponerad trerättersmeny innan ni förflyttar er in till konsertlokalen som ligger vägg i vägg med restaurangen.

I föreställningen Fransk kärlek rostar aldrig tolkar och sjunger Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom älskade franska klassiker intensivt på svenska! Den franska visskatten drabbar oss med texter som skär rätt in i livets tillfälligheter och bråddjup. Den tar oss med in i passionen där kärlekens väsen får kontur och blir synlig.

Sångerna handlar om brustna löften och den ostyriga driften men också om en tristess som bjuder på hopp i form av en vardag full av små mirakel. Välkommen till vår franska chanson–varieté som hyllar det enda vissa som vi vet: livets och kärlekens fantastiska kraft!

Fransk kärlek rostar aldrig är en samproduktion mellan ADAS teater & Big Wind. Kvällen ges i samarbete med Restaurang Gården på Konstepidemin.

Läs mer om kvällens meny här! 

Med stöd från/I samarbete med

Tillgänglighetsdatabasen: Gröna Rummet
Göteborgs Stad
ABF