Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Öppen verkstad

Jullov med Allas ateljé • Skaparverkstad och författarbesök av Kenneth Eze

Välkommen till jullovet med Allas Ateljé! Under hela december och jullovet har vi tema Mörker & Ljus. Vi leker med skuggor, kontraster, kallt och varmt, mörkt och ljus. Denna onsdag möter vi författaren Kenneth Eze som har skrivit barnboken Vänner föralltid.

Tillsammans skapar vi på temat Mörker & Ljus, med lite extra fokus på vänskap. Dessutom blir det högläsning av boken under två tillfällen – klockan 13.15 och 15.15. Där emellan är det öppen verkstad.

Begränsat antal platser!

Om Kenneth Eze

Allas ateljé bjuder in till ett möte med Kenneth Eze. Han är kompositör, musikproducent, entreprenör, fitnesstränare, grundare av stiftelsen Africa tomorrow plus och initiativtagare till flertalet ungdomsprojekt. Kenneth är född och uppvuxen i Nigeria, där han visste tidigt att han ville bli författare. Han debuterade med barnboken Vänner för alltid 2018 som är översatt till flera olika språk. Den som vill kommer att ha möjlighet att köpa boken!

Vad är Allas ateljé?

Allas ateljé är ett konstpedagogiskt initiativ från Konstepidemin. I en värld som är full av prestationskrav erbjuder vi verksamhet som uppmuntrar fantasin och det fria skapandet genom olika uttrycksformer. För och med alla människor är vi Allas ateljé.

Varje fredag och skollov arrangerar Allas ateljé Fredagsklubben och öppna verkstäder på Kulturhuset Bergsjön och runt om i staden.

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad