Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Teater

Kärleken, Döden och Vi

Du är på språng mitt i livet när det plötsligt tar stopp. Du står där på gatan och minns inte vart du skulle gå. Du tittar ut genom fönstret men ser ingenting. Och ändå är allt som vanligt. Eller Universum för samman tre kvinnor med skilda livsöden. Inför våra ögon sammanfogas skärvor, fragment och minnesbilder. De är här för att vittna om vår tid och för att utkräva svar. De är tre kvinnor med kunskap att förändra världen.

Kärleken, döden och vi är en föreställning om psykisk (o)hälsa, filosofi, mikrobiologi och livets förunderliga kraft.

Idé, manus & regi: Fia Adler Sandblad
Medverkande: Mirja Burlin, Cassandra Hedberg & Anette Sevreus
Koreografi: Mireille Leblanc
Musik: Jonas Franke-Blom
Scenografi & kostym: Lisa Hjertén
Ljus: Christofer W Fogelberg
Foto: Ola Kjelbye
Producent: Andreas Luukinen

 

Detta är ADAS tredje föreställning under rubriken GÖMDA HISTORIER som bygger på nutida historier om utsatthet. Tidigare föreställningar är Vi som bär världen om socioekonomiskt utsatta ensamma mammor och Camilla försvann om prostitution och människohandel.

GÖMDA HISTORIER är en fristående fortsättning på Barnhemsbarns-projektet med föreställningarna ”Bouffon- de övergivna”, ”Söt, tyst och duktig” samt ” Jag är ett barnhemsbarn”. Med stöd av Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, Statens Kulturråd, Sveriges Författarfond (Dramatikerutskottet) och Sensus studieförbund.