Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Workshop

INSTÄLLT ! // Roy Hart voice work: helgworkshop

INSTÄLLT ! // Vänligen kontakta ADAS teater för mer information.
www.adasteater.se

Välkommen till Roy Hart voice work in Sweden! Plattformen leds av Fia Adler Sandblad som är diplomerad lärare i Roy Hart röstarbete, skådespelare, dramatiker och konstnärlig ledare. Här arbetar också Magnus Marcinkowski Pettersson som är musikhandledare, symbol- och musikterapeut. Han är under utbildning på Roy Hart Centre. Vi har workshops och kvällskurs för dig som anar att du har en röst och att den är betydelsefull. Låt din röst förändra dig själv och världen!

Intensiva helgworkshops för dig som vill komma vidare i ditt röstarbete
Workshoparna syftar till att utforska röstens potential tillsammans med andra. Vi undersöker relationen mellan kropp, rörelse, röst, emotioner, handlingar och musik och fokuserar röstens möjlighet som mänskligt uttryck, ofta med ett material i form av en sång eller en text som du som deltagare tar med dig. Vi arbetar också med olika arketyper och föreställningar om den mänskliga röstens möjligheter. Arbetet bygger på kontakt, avspänning och på att sakta ner och undersöka övergångar och mellanrum mellan det okända och det vi redan vet. Genom lyssnandet till den egna och till andras kroppar kan vi finna oväntade röster och nya vägar som är möjliga att inkludera i våra liv. I workshoparna – som är öppna för alla – behöver du ändå ha någon erfarenhet eller ha prövat på arbetet under våra öppna Pröva på-kvällar. Workshoparna introducerar tanken om rösten som bärare av livserfarenhet, både vår egen men också de vi genom våra röster kan komma i kontakt med. I enkla övningar söker vi oss fram till de röster som uppstår ur just våra kroppar. Följ med på en spännande resa tillsammans med andra in i den egna röstens universum!

Kommande helgworkshops
21 – 23 februari: Den mänskliga rösten / Öppen för alla / Leds av Magnus Fre kl. 17–20, lör kl. 11–18, sön kl. 10–16.
13–15 mars: Den mänskliga rösten / Öppen för alla / Leds av Fia Fre kl. 17–21, lör kl. 11–18, sön kl. 10–16.
3–5 april: Den mänskliga rösten / Öppen för alla / Leds av Fia Fre kl. 17–21, lör kl. 11–18, sön kl. 10–16.
15-17 maj: Den mänskliga rösten / Öppen för alla / Leds av Magnus Fre kl. 17–20, lör kl. 11–18, sön kl. 10–16.

Helgerna kostar 3000 kronor för dig som har inkomst och 2000 kronor för dig som är studerande, arbets- eller inkomstlös. För att anmäla dig, maila önskat datum och lite information om dig själv till adas@konstepidemin.se. Om det är första gången så rekommenderar vi att du gör en pröva på-kväll innan du anmäler dig till en helg.

Läs mer om våra öppna prova på-kvällar här!

Med stöd från/I samarbete med

ABF
ADAS teater