Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Tisdagsklubben på Husette: Anna Ottertun

Premiär! Under ett residens i Austin, Texas 2019, på ”The House of Songs”, föddes ett nytt kapitel av låtskrivande för Anna Ottertun, inspirerat av platsen och atmosfären i Austin, ensamheten och djurlivet där.

Ett par av sångerna är också skrivna tillsammans med några av stadens lokala låtskrivare. Ikväll är det första gången låtarna spelas i originalversion, tillsammans med gitarristen Henrik Cederblom, som ytterligare förflyttat musiken några snäpp västerut.

Tisdagsklubben på Husette

Veckans tråkigaste dag blev plötsligt hundra gånger roligare. Varje tisdag kör nämligen nylanserade restaurangen Husette på Konstepidemin tisdagsklubb! Henrik Cederblom och Viktor Turegård har bjudit in musikanter från alla håll och kanter. Det blir en kaosig blandning av maffiga, mjuka, ösiga, spontana och lite hemliga upplevelser.

Antingen bidrar du med en swish i dörren, eller så hänger du i baren på Husette och lyssnar lite i smyg. Då får man gärna swisha en symbolisk summa för fortlevandet av det fria kulturlivet, eller bara för att du tycker det är gött. Vi ses!

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad