Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Tisdagsklubben på Husette: Harriet Ohlsson

Harriet Ohlsson är frilansmusiker och kompositör som har spelat allt från punk, mjuk hårdrock, världsmusik, musik för barn, elektronisk impro till egensinnig pop.

På Konstepidemin är hon verksam med Big Wind där hon spelar i flera olika föreställningar för barn och unga. I Studio Epidemin spelar hon just nu in soloprojektet ”Pathos” som är nyskriven musik på svenska. ”Pathos” handlar om att underhålla drömmar, vara hållbar för sina drömmar och att vara värdig sitt starka uttryck.

Den 4 april på Husette bjuder Harriet och husbandet på favoritcovers, nya sånger och improvisationer bara för er!

Tisdagsklubben på Husette

Veckans tråkigaste dag blev plötsligt hundra gånger roligare. Varje tisdag kör nämligen nylanserade restaurangen Husette på Konstepidemin tisdagsklubb! Henrik Cederblom och Viktor Turegård har bjudit in musikanter från alla håll och kanter. Det blir en kaosig blandning av maffiga, mjuka, ösiga, spontana och lite hemliga upplevelser.

Antingen bidrar du med en swish i dörren, eller så hänger du i baren på Husette och lyssnar lite i smyg. Då får man gärna swisha en symbolisk summa för fortlevandet av det fria kulturlivet, eller bara för att du tycker det är gött. Vi ses!

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad