Galleri Konstepidemin

Våra gallerier är konstnärsdrivna och består av fyra utställningsarenor med olika karaktär. Galleriet, Pannrummet och Bergrummet. På nätet finns pid web gallery.

Vi arbetar med utställningsverksamhet för samtidskonst och med att förbättra villkoren för konstnären. Vi arrangerar seminarium, konstevent, visningar och samtal.

Kommande utställningar

lsas_mini

Late Summer Art Show

Årets sensommarshow är en mångfacetterad konstupplevelse där oväntade möten uppstått, vilket gett denna utställningsform ett drag av experimentell lekfullhet. Välkommen till Late Summer Art Show!
Läs mer
utan titel_larsblomqvist

Lars Blomqvist

Måleri och teckning.
Läs mer
karl_larsson

En reflektion över den flyende tiden.

Mina undersökningar kring uppfattningen av tid och rum i förhållandet till informationen om dessa blir till ett flöde, ett visuellt påträngande mönster. Där bland den miljon fotografier jag tagit befinner sig tid, rum och plats fångna i ett kaos.
Läs mer

Caroline Eriksson

More info soon
Läs mer

Glasrummet

Grafikgruppen visar grafik.
Läs mer

Elias Björn

mer info i juni
Läs mer

Nils Ramhøj

mer info i juni
Läs mer
senare-den-kvallen

Senare den kvällen

Att väcka de döda eller reversera dödens slutgiltighet och att skapa nytt liv är kanske en av mänsklighetens äldsta drömmar alltifrån antikens Orfeus, över Mary Shelleys Dr. Frankenstein och helt fram till vår tids populärkulturella fascination för zombies. Mattias Härenstam beskriver sina skulpturer som: “försök att transformera död materia till något levande – ett egentligen animistiskt förhållande till skulptur.."
Läs mer
haraldur_asta

Dreams

"Jag kommer att visa måleri, teckningar, skulpturer samt väggmålningar, samtliga har med drömmar att göra."
Läs mer

Tina Frausin

mer info i juni
Läs mer