OM RÄVDJURET, DANSÖSEN OCH FJÄILSMANNEN

Textila bilder i broderi och linoleumtryck.
Läs mer

Sensommarshow

Welcome to a flow of art from floor to ceiling by 52 artists from Konstepidemin and guest artists from Haiti.
Läs mer

Dagboksbroderi

Dagboksbroderi i tyg, papper och naturmaterial. Vi kombinerar broderi och collageteknik och utforskar hur olika material kan kombineras med stygn och text till personliga dagboksbroderier.
Läs mer

Kompisskuggan

Vi undersöker och leker med våra våra skuggor tillsammans. Sedan får du göra en klippdocka av din skugga och skämma bort den med fantasifulla kläder! För 5-9 år skola/grupper. 40 kr/barn. Begränsat antal platser behöver bokas.
Läs mer

Dagboksbroderi

Dagboksbroderi i tyg, papper och naturmaterial. Vi kombinerar broderi och collageteknik och utforskar hur olika material kan kombineras med stygn och text till personliga dagboksbroderier....
Läs mer

Late Summer Art Show II

En konstshow där alla konstnärer på Epidemin är inbjudna att delta med ett nytt verk var. En föränderlig utställning där ett nytt verk hängs upp, om ett blir sålt, därav show.
Läs mer

KonstZOO 2015

I parkområdet runt Konstepidemin kommer finns en rad konsthändelser. Det kan vara verk av temporär karaktär, som löses upp av vädret eller konst för evigheter. Ta en karta och börja leta efter konsten, välkomna!
Läs mer

DUVA – De Ungas VinterAkademi

Är du mellan 16-30 år? Vill du prova på olika konstnärligatekniker? Under nio torsdagskvällar i höst får du pröva på Dagboksbroderi och gerillaslöjd med konstnären Anna Bauer. Kartongtryck med konstnären Ragnar Schmid och Kroki med Pia Mauno. Ingen förkunskap krävs. Workshopserien är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Är du intresserad kontakta Sofia.
Läs mer

Mitt magiska trollspö

Välkommen in i vår förtrollade skog. Vem träffar vi där? En workshop med sagor, musik och slöjd med material från skogen och mormors syskrin. För skola/grupper 5-9 år. Behöver bokas.
Läs mer

Allas Ateljé – GALEN I GARN

Öppen verkstad. Kom och skapa! Tema: Galen i garn - pompomsdjur och virkade varelser! För alla åldrar, barn och vuxna tillsammans. Kom och stanna så kort eller länge du vill. Drop-in. 40 kr / person.
Läs mer

Dagboksbroderi

Kombinera text och stygn till personliga dagboksbroderier!
Läs mer

Kompisskuggan

Vi undersöker tillsammans. Där blev skuggan en jätte, å där pytte, pytte liten... Vad, var och hur är din kompisskugga? Gör en klipp-docka av din skugga och skäm bort den med fantasifulla kläder! För 5-9 år, förskola, skola, barngrupper. Begränsat antal platser, boka. Tre tillfällen att välja på, v 10; ti 8/3, on 9/3, to 10/3
Läs mer

Baklängesstickning

Lär dig baklängesstickning!
Läs mer

Allas Ateljé: GALEN I GARN

Öppen verkstad. Kom och skapa! Tema: Galen i garn - pompomsdjur och virkade varelser! För alla åldrar, barn och vuxna tillsammans. Kom och stanna så kort eller länge du vill. Drop-in. 40 kr / person.
Läs mer

Mitt magiska trollspö

Välkommen in i vår förtrollade skog. Vem träffar vi där? En workshop med sagor, musik och slöjd med material från skogen och mormors syskrin. För 5-7 år, förskola, skola, barngrupper. Begränsat antal platser, boka. Tre tillfällen att välja på i v. 46: ti 10/5, on 11/5, to 12/5
Läs mer

Stick Together växtfärgar

Kom och se en regnbåge av ull växa fram! Chans att prova på att färga garn eller shibori.
Läs mer

Upptäck regnbågsrummet under Kulturkalaset

Vilken är din älsklingsfärg? Under tre dagar skapar vi fantasirum i det stora rummet. Kom och gör din egen figur, med blandade enkla material. Vem gömmer sig i det svarta? Vem bor i det röda? Vem rör sig i det gröna? Fri entré.
Läs mer

Upptäck regnbågsrummet på Kulturkalaset

Vilken är din älsklingsfärg? Under tre dagar skapar vi fantasirum i det stora rummet. Kom och gör din egen figur, med blandade enkla material. Vem gömmer sig i det svarta? Vem bor i det röda? Vem rör sig i det gröna?
Läs mer

Stick Together växtfärgar igen!

Kom och se en regnbåge av ull växa fram! Chans att prova på att färga garn eller shibori.
Läs mer

Något som skaver

"I det allra enklaste bor stora möjligheter, i stygnet, maskan, ordet…det är upprepningens små, små steg som gör magin. Jag gör långsam konst av mjuka material med en bismak av det vassa och det beska."
Läs mer

De Ungas VinterAkademi

Är du mellan 16-26 år och vill prova på kartongtryck och screentryck? Anmäl dig till De Ungas VinterAkademi. Vi träffas fyra måndagar under ht-17. Inga förkunskaper behövs. Begränsat antal platser.
Läs mer

Allas Ateljé – Landvetter kulturhus

Kom och skapa fantasifullt på temat hästar. Kanske vill du göra en käpphäst, prova att modellera en i lera eller fånga rörelsen av en häst i färg och krita. Öppet för alla åldrar tillsammans. Drop-In. Ingen förkunskap.
Läs mer

Allas Ateljé – Gråbo fritidsgård

Påsk lov! Kom och skapa med blandat material. Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla åldrar blandat. Inga förkunskaper krävs.
Läs mer

ALLAS ATELJÉ LANDVETTER

Oktober i Landvetter - Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla – barn, unga och vuxna. Kom och skapa med blandade material, lustfyllt och enkelt.
Läs mer

Konstrundan i Östra Göteborg

Allas Ateljé konstnärer visar upp sina verk på Konstrundan Bergsjön i Allas Ateljélokalen på Rymdtorget.
Läs mer

ALLAS ATELJÉ PÅ NÄÄS FABRIKER – Höstlovet

Novemberlovet i Lerum - Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla – barn, unga och vuxna. Kom och skapa med blandade material, lustfyllt och enkelt! Gratis!
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur