Sensommarshow

Welcome to a flow of art from floor to ceiling by 52 artists from Konstepidemin and guest artists from Haiti.
Läs mer

Greenbambu

Berit arbetar med grafik och skulptur, som visas på utställningar och i offentlig miljö. Välkomna in till hennes ateljé 314.
Läs mer

Samtal om konst

OBS! DETTA SAMTAL ÄR INSTÄLLT
Läs mer

Late Summer Art Show II

En konstshow där alla konstnärer på Epidemin är inbjudna att delta med ett nytt verk var. En föränderlig utställning där ett nytt verk hängs upp, om ett blir sålt, därav show.
Läs mer

KonstZOO 2015

I parkområdet runt Konstepidemin kommer finns en rad konsthändelser. Det kan vara verk av temporär karaktär, som löses upp av vädret eller konst för evigheter. Ta en karta och börja leta efter konsten, välkomna!
Läs mer

TRYCK TRYCK HÖGTRYCK

Välkommen till en demonstration av olika former av grafiska högtryck.
Läs mer

Grafik i Glasrummet

Under hösten visas grafik i Galleriets glasrum. Ett samarbete mellan Konstepidemins grafikgrupp och Galleriet. Nya konstnärer presenterar sina verk vid varje nytt Vernissage.
Läs mer

TELLURISKA PERSPEKTIV 1 COSMOS

Telluriska Perspektiv består av fyra parallella projekt. Del 1: En underjordisk installation med en stjärnhimmel under våra fötter, en svävande komet belyst av ultravioletta strålar. Ett ljudcollage av Anna Svensdotter, gestaltar det vilsegångna rymdskeppet Aniaras färd genom detta kosmos.
Läs mer

TELLURISKA PERSPEKTIV 2 CYCLE

Telluriska Perspektiv består av fyra parallella projekt. Del 2: En anspråkslös blomma på marken – vad har den för betydelse? Sett i sitt större sammanhang är den en del av en ständigt pågående cykel av kemiska reaktioner och fysikaliska lagar, som håller både vår jord och oss själva vid liv.
Läs mer

TELLURISKA PERSPEKTIV 3 PLANETS

Telluriska Perspektiv består av fyra parallella projekt. Del 3: Om man utgår från kända grundämnen finns det ett närmast oändligt antal möjliga kombinationer för hur en planet skulle kunna vara sammansatt. En serie akvareller av verkliga och tänkta planeter tillsammans med citat från Harry Martinssons Aniara.
Läs mer

TELLURISKA PERSPEKTIV 4 HOMMAGE

Telluriska Perspektiv består av fyra parallella projekt. Del 4: En hommage till de vetenskapsmän/kvinnor, som vidgat vårt vetande. De har, genom att studera och sammanställa fakta, tillfört världen nödvändig kunskap. En kunskap som idag är viktigare än någonsin.
Läs mer

Bokrelease “VERNISSAGE 68” & föreläsning Warhol 1968

Välkommen på bokrelease och föreläsning. Konstepidemin Förlag presenterar Berit Jonsviks publikation VERNISSAGE 68, om Andy Warhol på Moderna Museet Stockholm 1968 samt en föreläsning om Warhol av John Peter Nilsson, curator för Moderna Museets kommande utställning Andy Warhol 1968.
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur