Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo

Ansök om utställning

Galleri Konstepidemin består av fyra utställningsarenor med olika karaktär.

Huvudgalleriet är 155m² som består av tre vitmålade rum och ett entrérum. Galleriets tre rum kan avdelas. Ansökningar kan göras till ett eller två av Galleriets rum. Ange tydligt i ansökan om du söker till hela huvudgalleriet eller vilket/vilka rum du söker till. Glasrummet är en mindre utställningsyta som ligger inne i galleriet (Glasrummet går inte att söka till). Bergrummet ligger insprängd i en stenmur som omgärdar Konstepidemin och Pannrummet ligger i en källare. Berg- och Pannrummet har atmosfärer som inbjuder till experiment, installationer och platsspecifika arbeten. Utomhus i Konstepidemins park finns möjligheter för experimentell konst att växa fram. Utförlig beskrivning av lokalerna längst ner på sidan.

 

ANSÖK
Din ansökan med all din information skall vara samlat i en pdf max 5 mb som bifogas i ett mail till: galleri@konstepidemin.se.

ANSÖKAN SKA INNEHÅLLA:

  • Utställningsidé
  • CV
  • Dokumentation av tidigare arbete
  • Aktuell e-postadress
  • Vilken lokal du vill ställa ut i (Pannrummet, Bergrummet eller hela/delar av Galleriet)
  • ev. länkar till filmfil och/eller ljudfil

Obs! all ansökningsinformation endast i bifogad pdf, det du skriver i ditt mail kommer inte med i ansökan. Vi tar emot utställningsansökningar kontinuerligt under året. Handläggningstid för genomgång av ansökningar är två till tre månader efter aktuell deadline. Besked skickas via e-post.

 

Våra utställningsarenor