Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo

Ansök om utställning

Galleri Konstepidemin består av fyra utställningsarenor med olika karaktär.

Huvudgalleriet är 155m² som består av tre vitmålade rum och ett entrérum. Galleriets tre rum kan avdelas. Ansökningar kan göras till ett eller två av Galleriets rum. Ange tydligt i ansökan om du söker till hela huvudgalleriet eller vilket/vilka rum du söker till. Glasrummet är en mindre utställningsyta som ligger inne i galleriet (Glasrummet går inte att söka till). Bergrummet ligger insprängd i en stenmur som omgärdar Konstepidemin och Pannrummet ligger i en källare. Berg- och Pannrummet har atmosfärer som inbjuder till experiment, installationer och platsspecifika arbeten. Utomhus i Konstepidemins park finns möjligheter för experimentell konst att växa fram. Utförlig beskrivning av lokalerna längst ner på sidan.

Vi programlägger i ett treårsperspektiv där de två närliggande säsongerna oftast är programlagda på huvudgalleriet medan det i Pann och Bergrum kan finnas tider kvar att söka.

 

Hur ansöka?
Din ansökan skall fr.o.m. hösten 2019 sökas via ett webbformulär

Ett Open Call kommer att annonseras ut via Galleriets facebooksida, Instagram och i Konstepidemins utskick

Nästa ansökningsperiod?
Mellan 17 oktober–17 november öppnas webbansökan

Tips! förbered för att lägga in (vi kommer inom kort att uppdatera denna info med exakt nedslag för texter, format och storlek för bilder)

  • Utställningsidé
  • CV
  • Dokumentation av tidigare arbete
  • Aktuell e-postadress
  • Vilken lokal du vill ställa ut i (Pannrummet, Bergrummet eller hela/delar av Galleriet)
  • ev. länkar till filmfil och/eller ljudfil
  • bildmaterial

Obs! all ansökningsinformation endast i webbformuläret, det du skriver i mail kommer inte med i ansökan. Vi tar endast emot utställningsansökningar via webbformulär under utannonserad period. Handläggningstid för genomgång av ansökningar är två till tre månader efter aktuell deadline. Besked skickas via e-post.

 

Våra utställningsarenor