Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Amerikanska folkmusikern Jim Oblon möter Nils Rundgrens konst • Tisdagsklubben

Musikern Jim Oblon möter Nils Rundgrens bilder! Under denna kväll har den amerikanska folkmusikern Jim Oblon bjudits in till Studio Epidemin för en unik musikupplevelse där Oblon improviserar live med inspiration från Rundgrens bilder. Konserten görs två gånger under kvällen, så du kan välja att komma tidigt eller lite senare – vad som passar dig bäst.

Jim Oblon

Med rötter i Nashville och gitarren och sången som verktyg har Jim Oblon en imponerande musikalisk resa bakom sig. I över tio år har han turnerat med Paul Simon (då som trummis) och har även fem soloalbum på cv:t.

Nils Rundgren

Godhems Konsthall har under flera år byggt en gedigen samling Art Brut-konst av Nils Rundgren, även kallad ”Björnjägarn”. Det är lekfulla målningar som ofta innehåller konstnärens favoritmotiv: den abessinska kossan, krokandjur, sotare, lokomotiv, figurer med propellrar på ryggen och ett slags bemannad rymdfarkost som han själv kallade ”tjabovinkel/ar”. För kvällen har Godhems Konsthall tagit med sig ett antal verk och skapat en unik miniutställning.

Kvällen på Studio Epidemin

Följ med på en kväll där musiken och konsten möts, i Studio Epidemins lokaler. Kvällen är uppdelad i två delar, konserten pågår i cirka 60 minuter. Du betalar 200 kronor i dörren via Swish. Först till kvarn eller förboka genom att maila: jesperlundaahl@hotmail.com

KONSERT #1

  • 18.30 – Insläpp
  • 19.00 – Konsert

Konsert #2

  • 21.00 – Insläpp
  • 22.00 – Konsert

 

Kvällen är ett samarbete mellan Godhems Konsthall och Studio Epidemin.

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad

Relaterat innehåll