Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Öppen ateljé

Oceaner av tid
Jakob Sjöstedt

Jakob Sjöstedt är konstnär verksam på Konstepidemin, på fredag 2 december presenterar han sitt pågående arbete i projektrummet. Varmt välkommen förbi på samtal och något att dricka, från kl. 17 (ingång på hörnet av hus 13) 

Sedan en bit in i oktober har jag arbetat i det nya projektrummet på Konstepidemin. Jag började med att köpa lera, satte upp kopieringspapper på väggarna och letade fram ett paket kolkritor.

Mitt konstnärskap kännetecknas av hur förhållandena mellan rum, plats, bild och objekt, återkommande omdefinieras och undersöks. Huvudsakligen i form av temporära installationer, vars utformning och improvisatoriska framväxt gör anspråk på rummet som helhet, arkitekturen, funktionen och det aktuella, sociala sammanhanget. Verken tycks oscillera inom ett tunt skikt mellan det föreställande och det icke föreställande, mellan det konstruerade och det funna, mellan det sköra och det stabila, det havererade och det färdigställda. Varmt välkomna förbi på fredag för ett glas vin eller annat att dricka. Jag öppnar kl 17, ingång på hörnet av hus 13 intill backen.