Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Workshop

Den mänskliga rösten – Röstworkshop i Roy Hart Centres tradition • 6-8 September
Fia Adler Sandblad

Den mänskliga rösten syftar till att utforska röstens potential och kommunikativa förmåga tillsammans med andra. Vi undersöker relationen mellan kropp, rörelse, röst, emotioner, handlingar och musik och fokuserar röstens möjlighet som konstnärligt uttryck.

Arbetet bygger på kontakt, avspänning och på att sakta ner och undersöka övergångar och mellanrum mellan det okända och det vi redan vet. Genom lyssnandet till den egna och till andras kroppar kan vi finna oväntade röster och nya vägar som är möjliga att inkludera i våra liv och i våra konstnärskap.

Var och en av deltagarna tar med sig ett eget material bestående av en kortare text eller sång.

Kursledare

Fia Adler Sandblad, diplomerad Roy Hart Centre -pedagog, Master of Arts och Master of Fine Arts samt konstnärlig ledare för ADAS teater.

Arbetstider

  • Fredag: 17.00 – 21.00
  • Lördag: 11.00 – 17.00
  • Söndag: 09.00 – 13.00

Kostnad

  • 3000 kr för en workshop
  • 5000 kr för två. Det blir även en workshop 25-27 oktober – Se evenemanget här.
  • Rabatt på 1000 kronor till studerande och inkomstlösa

Anmälan

adas@konstepidemin.se

Tidigare deltagare om workshopen

”Vad kan man säga när man förlorat taget om sin egen röst och återfunnit den i en annan kvinnas mjuka händer? Hur ska jag beskriva känslan av att hitta sårbarheten i min egen röst och att den är rå, naken, stark? Hur kan andra förstå att jag inte sjungit på riktigt i hela mitt liv förrän idag? Att min stämma vibrerar i en annan kvinnas historia, i hennes ryggrad och i hennes blick? Jag är utan ord, men min röst är stark.”

 

”Detta var helt oerhört. Måste ha mer.”

 

”Tack tack tack för denna helg som gav sååå mycket! Vilket sprudlande av röster, skratt, känslor och jag har träningsvärk:-)”

Relaterat innehåll