Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Stråf Vocal Strings

Välkomna till en svängig kväll där allt kan hända. När nu äntligen vårljuset är här låter vi oss omfamnas av de ljuvaste stråkklanger, välkända Taube-melodier och pop-refränger att sjunga med i.

Den sjungande stråkkvartetten STRÅF är unik på flera sätt. Ingen annan ensemble kan så naturligt och fulländat väva in den klassiska stråkkvartettens ljudbild med solo- och stämsång av vackraste slag. Och få kan vara så självklart närvarande inför en publik. Medlemmarnas ursprung i den banbrytande sceniska sångensemblen Amanda är knappast förvånande.

Av och med

Åsa Johansson, violin och sång
Francis Shaughnessy, violin och sång
Tobias Edvardsson, viola och sång
Sanna Källman, cello och sång


”Det är en bedrift att sjunga samtidigt som man med stråken på ett övertygande vis fraserar en helt annan stämma /…/ Att döma av publikens uppskattning och sammansättning verkar de dessutom ha träffat just rätt målgrupp med sin lilla musikaliska trivselmissil.”

Hallandsposten

”Texterna rör sig i det ljuvliga, det salta och söta, det ensliga och det stora. Emellanåt vardagligt enkla strofer som blir till stora bitar ur livet.”

Norrländska Socialdemokraten

”Den sjungande stråkkvartetten Stråf visade prov på lysande simultankapacitet /…/ Stråkinstrumentet och rösterna förförde publiken.”

Borås Tidning

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad
Tillgänglighetsdatabasen: Gröna Rummet

Relaterat innehåll