Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Vinterljus
— Tetra

På svenska

In these dark times we celebrate the light that we all need so deeply. Come and join Tetra for an hour long show with song, dance, drums and poetry in Gröna rummet at Konstepidemin.

In English

Koppla av en kväll och ta vägen upp till Konstepidemin. Här kan du i ett intimt rum möta Tetra och svepas med i deras varma toner, danser och poem från öst till väst, norr till söder. Följ med hästarna in i skogen, få en skymt av den dansande apelgrå. Hopp faderalanla och det nya julevangeliet är här!
Det är mörkt nu – vi tänder ljusen tillsammans!

Entrén är 200 kr som du kan betala i dörren, eller boka via Kulturpunkten. Gröna Rummet rymmer endast 40 publikplatser, så säkra din plats genom att boka dina biljetter innan.

Tetra

Tetra är Ingrid Brännström, Sanna Källman, Anna Ottertun och Maria Stellas. Fyra stämmor. I harmoniskt samspel med varandra, lekfullt sökande. Du hör trummor och tamburiner, strängar och små små cymbaler och – vad är det där? Du vet inte riktigt var du är. Sången är på arabiska men på marken ser du kantareller. Men nu då? En nordisk visa! Och då faller din blick på en karibisk kaffekittel. Det luktar så gott. Du står där och lyssnar. Drar in dofterna av skogen, av marken, av kaffet.

Plötsligt öppnas dörren till hyddan. Det finns en hel värld där inne. Stig in!

Relaterat innehåll