Barnakademin – Lera

Vi börjar med en stor klump lera. Sen låter vi det växa ut i rummet med bambupinnar... 40 kr/pers. Lektionen behöver bokas.
Läs mer

Allas ateljé – Öppen verkstad

Pappersslöjd. Kom och gör! Med papper, kartong och lite annat. Stort och smått, stora och små. 40 kr/person. Alla åldrar, barn i sällskap med vuxen. Drop-in. Behöver inte bokas.
Läs mer

Barnakademin – Bäcken

Isen smälter vårbäcken spritter och glittrar. Med olika material ger vi bäcken liv på dess väg ut mot stora havet. 40 kr/pers. Behöver bokas.
Läs mer

Barnakademin – Rymden

Vi fantiserar och svävar ut i rymden. Vilka figurer möter vi där? Med kritor och vattenfärg skapar vi ett rymdäventyr. 40 kr/pers. Begränsat antal platser. Behöver bokas.
Läs mer

Barnakademin – Målning

Rundvandring och samtal kring olika skulpturer i parken på Konstepidemin. Sen gör vi en jättestor målning tillsammans! Begränsat antal platser. Behöver bokas. 40 kr/pers.
Läs mer

Läskigheter

En familjeworkshop, där du både får lyssna, känna och skapa. På scen framförs berättelsen Spökhuset, därefter blir det målning i storformat, med både slemmiga, varma och kalla färger. 100kr/pers.
Läs mer

Läskigheter

Ett kulturpedagogisktprogram kring mod och rädsla. På ett lekfullt sätt går från intryck till uttryck på en och en halv timme. Upplägget är en helhet av både ta del av och pröva på.
Läs mer

Late Summer Art Show II

En konstshow där alla konstnärer på Epidemin är inbjudna att delta med ett nytt verk var. En föränderlig utställning där ett nytt verk hängs upp, om ett blir sålt, därav show.
Läs mer

KonstZOO 2015

I parkområdet runt Konstepidemin kommer finns en rad konsthändelser. Det kan vara verk av temporär karaktär, som löses upp av vädret eller konst för evigheter. Ta en karta och börja leta efter konsten, välkomna!
Läs mer

LERA

Vi börjar med en stor klump lera och fortsätter med bambupinnar, som vi låter växa ut och täcka hela rummet. För 5-9 år, förskola, skola, barngrupper. Begränsat antal platser. Tre tillfällen att välja på, v. 9: ti 1/3, on 2/3, to 3/3.
Läs mer

ATELJÉ 202

Besök konstnären Nina Zetterquist i ateljé 202
Läs mer

Sommarlovs Ateljén i Bergsjön

Kom och skapa! Öppen verkstad, blandat material och ledning av Konstnärer från Konstepidemin. För: blandade åldrar, dig mellan 6-15 år. Hur: Gratis. Drop-In. Var: lokalen inne i köpcentrat på Rymdtorget i Bergsjön.
Läs mer

Allas ateljé

KONSTEPIDEMINS JUL - Öppen verkstad, släpp loss fantasin på temat jul med blandat material, papper och färg! Drop in, för alla åldrar. Fri entré
Läs mer

Bortom tiden

"..16 år gammal på tågluff och på besök på British Museum i London. Får för första gången se egyptiska kattmumier i en monter.."
Läs mer

ALLAS ATELJÉ LANDVETTER – Augusti

Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla – barn, unga och vuxna. Kom och skapa med blandade material, lustfyllt och enkelt. Gratis!
Läs mer

Konstrundan i Östra Göteborg

Allas Ateljé konstnärer visar upp sina verk på Konstrundan Bergsjön i Allas Ateljélokalen på Rymdtorget.
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur