Allas ateljé – öppen verkstad

Prova olika trycktekniker på papper och på tyg. 40 kr/person. Alla åldrar, barn i sällskap med vuxen. Drop-in. Behöver inte bokas.
Läs mer

Känslorna i kroppen

Om mod och rädsla på olika sätt. Hur känns känslorna i kroppen? Och hur kan de se ut? I kroppen och med papper och i lera. För: högstadie och gymnasium, 13-18 år. 40 kr/elev. Lektionen behöver bokas!
Läs mer

Allas ateljé – öppen verkstad

Prova olika trycktekniker på papper och på tyg! Med konstnärerna Pecka Söderberg och Kerstin Bratt. Lustfyllt och enkelt för barn och vuxna att delta och...
Läs mer

Skräp förvandla dig!

Återanvändning. Tillsammans med konstnären Pecka Söderberg skapar vi tillsammans något häftigt, kul, oväntat och vackert av det som redan slängts!
Läs mer

Allas ateljé – öppen verkstad

Skräp förvandla dig! Med blandat material och sådant som redan slängts kan du skapa något fint, häftigt, kul, oväntat och vackert. Alla åldrar. Drop-in. Behöver inte bokas. 40 kr/person, vuxna o barn.
Läs mer

Late Summer Art Show II

En konstshow där alla konstnärer på Epidemin är inbjudna att delta med ett nytt verk var. En föränderlig utställning där ett nytt verk hängs upp, om ett blir sålt, därav show.
Läs mer

Skräp förvandla dig

Återanvändning! Tillsammans skapar vi något häftigt, kul, oväntat och vackert av det som redan slängts. För grupper/skola 5-9 år. Behöver bokas.
Läs mer

Allas Ateljé – på filialen i Bergsjön

Öppen verkstad för alla åldrar i köpcentrat på Rymdtorget i Bergsjön. Tema: Julpyssel. Kom och skapa! Lustfyllt och enkelt. Blandat material. Alla är med var...
Läs mer

Sommarlovs Ateljén i Bergsjön

Kom och skapa! Öppen verkstad, blandat material och ledning av Konstnärer från Konstepidemin. För: blandade åldrar, dig mellan 6-15 år. Hur: Gratis. Drop-In. Var: lokalen inne i köpcentrat på Rymdtorget i Bergsjön.
Läs mer

Upptäck regnbågsrummet under Kulturkalaset

Vilken är din älsklingsfärg? Under tre dagar skapar vi fantasirum i det stora rummet. Kom och gör din egen figur, med blandade enkla material. Vem gömmer sig i det svarta? Vem bor i det röda? Vem rör sig i det gröna? Fri entré.
Läs mer

Det magiska rummet

Tillsammans bygger vi magiska rum. Ett stort och ett litet. Vi öppnar våra sinnen och gör en scenografisk resa. Med material som fisklina, mjöl, trädgrenar, småstenar skapar vi berättelser och rumsliga sammanhang. För 5-9 år . Tre tillfällen att välja på; v46, ti 15/11, on 16/11, to 17/11. Behöver bokas.
Läs mer

Upptäck regnbågsrummet på Kulturkalaset

Vilken är din älsklingsfärg? Under tre dagar skapar vi fantasirum i det stora rummet. Kom och gör din egen figur, med blandade enkla material. Vem gömmer sig i det svarta? Vem bor i det röda? Vem rör sig i det gröna?
Läs mer

Invigning Barnens ljusgata i Bergsjön

Kom och var med vid invigningen av Barnens Ljusgata. Över tusen barn i Östra Göteborg har deltagit i Ljuslab och skapat ljus under hösten. Nu tänds dom. Aktiviteten är en del av Julstadens Julkalender.
Läs mer

ALLAS ATELJÉ – MÖLNLYCKE KULTURHUS

Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla – barn, unga och vuxna. Kom och skapa med blandade material, lustfyllt och enkelt.
Läs mer

Konstrundan i Östra Göteborg

Allas Ateljé konstnärer visar upp sina verk på Konstrundan Bergsjön i Allas Ateljélokalen på Rymdtorget.
Läs mer

ALLAS ATELJÉ PÅ NÄÄS FABRIKER – Höstlovet

Novemberlovet i Lerum - Allas Ateljé är en kreativ verkstad öppen för alla – barn, unga och vuxna. Kom och skapa med blandade material, lustfyllt och enkelt! Gratis!
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur