Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Workshop

DEN MÄNSKLIGA RÖSTEN
Fia Adler Sandblad

Intensiv Workshop i Roy Hart röstarbete
DEN MÄNSKLIGA RÖSTEN
14 – 16 okt 

Det internationella kompaniet Roy Hart Theatre har under många decennier metodiskt undersökt den mänskliga rösten utifrån tanken att alla röster har tillgång till ”den stora rösten” som rymmer alla tänkbara vokala uttryck. Genom att låta rösten ljuda i andra kroppsliga rum än de vi vanligen använder får vi tillgång till både en större och rikare röst men också till djupt personligt material.
Under kursen kommer vi att arbeta med att utveckla den unika rösten för att sedan ta var och en vidare under handledning. Ta med ditt projekt eller en text/sång som du kan utantill och som du vill undersöka närmare.

Anmäl dig via mail till alexandra.adasteater@gmail.com.
Det här är en kurs på avancerad nivå som kräver förkunskaper. Vid anmälan ber vi att du berättar lite om dig själv. Är du nybörjare så maila en intresseanmälan.

Schema:
14 oktober kl 16:00-20:00
15 oktober kl 11:00-17:00
16 oktober kl 10:00-16:00

Plats: Konstepidemin, Gröna Rummet och ateljé 201
Max antal deltagare: 10
Kostnad: 3000 kronor. Rabatterat pris för arbetslös/studerande 2000 kronor.

Ledare:
Fia Adler Sandblad, skådespelare, dramatiker, och Roy Hart-lärare utbildad vid CAIRH, Centre Artistique International Roy Hart. Du kan läsa mer om fia på www.fiaadlersandblad.se mer information om Roy Hart finner du på www.roy-hart-theatre.com