Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Musikteater

Föreställning: Fransk kärlek rostar aldrig + middag på Gården
Big Wind, ADAS teater

På allmän begäran – ADAS teater och Big Winds franska chanson-varieté är tillbaka! Innan föreställningen avnjuter ni en specialkomponerad trerättersmeny på Restaurang Gården på Konstepidemin. Scenen ligger vägg i vägg med restaurangen och föreställningen börjar kl 19.00. Längd ca 1,5 timme inklusive paus.

Jacques Brel, Edith Piaf, Barbara, Gilbert Becaud. Oändlig är listan på gyllene strupar. Padam, Kom ihåg det finns rosor, Lämna mig inte nu, Domino. Grandios är listan på oförglömliga melodier.

Den franska visskatten drabbar oss med texter som skär rätt in i livets tillfälligheter och bråddjup. Den tar oss med in i passionen där kärlekens väsen får kontur och blir synlig.

Sångerna handlar om brustna löften och den ostyriga driften men också om en vardag full av små mirakel. Välkommen till vår franska chanson–varieté som hyllar det enda vissa: livets och kärlekens fantastiska kraft!

Fransk kärlek rostar aldrig är en samproduktion mellan ADAS teater & Big Wind. Kvällen ges i samarbete med Restaurang Gården på Konstepidemin.

Av och med

Fia Adler Sandblad, Ola Karlberg & Jonas Franke-Blom

Produktion

ADAS teater och Big Wind

Foto

Ola Kjelbye

Relaterat innehåll