Konstepidemins Jul

Konstepidemin drabbas av julstämning lördagen den 9 december och bjuder in till ett alternativt julfirande i konstens tecken!

Vi har öppet mellan 12-16.00, vi filar och pusslar på programmet, men det blir bland annat Öppna ateljéer, Julpyssel med Allas Ateljé utställningar, samtal och julstämning på området!

 

 

Program 9 dec (mer info kommer):

ALLAS ATELJÉ

Öppen verkstad med julstämning. Kom och skapa med blandat material - för alla åldrar ! Drop in.
Läs mer

RÖTT RUM

Lina Ikse visar delar av sitt senaste arbete som hon kallar RÖTT RUM, en serie självporträtt tagna med en gammal polaroidkamera.
Läs mer

Glowing Enigmas

Galleri Konstepidemin visar Glowing Enigma, en installation om bland annat performativitet av Miriam Hansen och Sasha Waltå. Här blir ljusverk och värmekänsliga material till narrativa skulpturer. Titeln Glowing Enigmas kommer från en diktsamling av Nelly Sachs med samma namn, vars liv och lyrik är en ingång i projektet.
Läs mer

Underjord

Christian Bjärgö och Martin Skimutis tar plats i Pannrummet på Konstepidemin med utställningen ”Underjord”. Här undersöks platsens konstitution med frågan; vad händer när platsbundna egenskaper träder över gränserna och går in i varandra? Vem kan egentligen leva och verka på en plats som den här, när marginaliserade grupper pressas allt längre utanför gränsen?
Läs mer

trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur