Sportlov & Alla hjärtans dag verkstad

Kom och skapa! Hjärta och smärta i alla tänkbara material. Behöver inte bokas. Drop-in verkstad. 40 kr/pers. Alla åldrar. hus 10.
Läs mer

Barnakademin – Lera

Vi börjar med en stor klump lera. Sen låter vi det växa ut i rummet med bambupinnar... 40 kr/pers. Lektionen behöver bokas.
Läs mer

Barnakademin – Bäcken

Isen smälter vårbäcken spritter och glittrar. Med olika material ger vi bäcken liv på dess väg ut mot stora havet. 40 kr/pers. Behöver bokas.
Läs mer

Barnakademin – Rymden

Vi fantiserar och svävar ut i rymden. Vilka figurer möter vi där? Med kritor och vattenfärg skapar vi ett rymdäventyr. 40 kr/pers. Begränsat antal platser. Behöver bokas.
Läs mer

Allas ateljé – öppen verkstad

Kom och gör din egen lilla bok! Lekfullt och med enkla medel. Papper, färg, text. 40 kr/person. Alla åldrar, barn i sällskap med vuxen. Drop-in. Behöver inte bokas.
Läs mer

Påskpyssel – öppen verkstad

Påskpyssel med blandade material, färg och fantasi. Behöver inte bokas. Drop-in verkstad. 40 kr/pers. Alla åldrar.
Läs mer

Sensommarshow

Welcome to a flow of art from floor to ceiling by 52 artists from Konstepidemin and guest artists from Haiti.
Läs mer

Måleri

Tillsammans skapar vi en jättemålning, sida vid sida var och en på sitt sätt. Begränsat antal platser. Behöver bokas. För 5-9 år, skola/grupper. 40 kr/barn (2 fria vuxna på 10 barn).
Läs mer

Lera

Vi börjar med en stor klump lera och fortsätter med bambupinnar, som vi låter växa ut och täcka hela rummet. För 5-9 år skola/grupper, 40 kr/barn.
Läs mer

Bäcken

Isen smälter, vårbäcken spritter och glittrar. Med olika material ger vi bäcken liv på dess väg ut mot stora havet. Begränsat antal platser. Behöver bokas. För 5-9 år, skola/grupper . 40 kr/barn (2 fria vuxna på 10 barn)
Läs mer

BÄCKEN

Isen smälter, vårbäcken spritter och glittrar. Med olika material ger vi bäcken liv på dess väg ut mot stora havet. Extra insatta tillfällen, pga av...
Läs mer

Late Summer Art Show II

En konstshow där alla konstnärer på Epidemin är inbjudna att delta med ett nytt verk var. En föränderlig utställning där ett nytt verk hängs upp, om ett blir sålt, därav show.
Läs mer

KonstZOO 2015

I parkområdet runt Konstepidemin kommer finns en rad konsthändelser. Det kan vara verk av temporär karaktär, som löses upp av vädret eller konst för evigheter. Ta en karta och börja leta efter konsten, välkomna!
Läs mer

Bäcken

Isen smälter, vårbäcken spritter och glittrar. Med olika material ger vi bäcken liv på dess väg ut mot stora havet. För 5-9 år, förskola, skola, barngrupper. Begränsat antal platser, boka. Tre tillfällen att välja på, v 14; ti 5/4, on 6/4, to 7/4
Läs mer

ÖPPET HUS I GRAFIKVERKSTADEN

KONSTEPIDEMINS JUL - öppet i grafikverkstaden 10 december
Läs mer

Med en fransk mur som utgångspunkt

Michaela Peterson visar bilder från sin stipendievistelse i Grez-sur-Loing i norra Frankrike
Läs mer

Mellan punkt och parabel

Grafiska experiment av Michaela Peterson visas i Glasrummet, ett galleri i Galleriet.
Läs mer

Ytans rum

I Blå Huset visar Michaela Peterson bilder i olika material och tekniker. Bilderna har tillkommit på resor och i ateljén. Gemensamt för dem är sökandet efter bildytans balans i komposition och färg. 
Läs mer

Det oavsiktliga, ytans topografi, 10,5 x 10,5 och andra arbeten

Under en längre tid har arbetet med vad jag kallar “det oavsiktliga” upptagit mig. Det som kan uppstå i ett skeende där något annat var...
Läs mer
trans-europe res-artis td
KUN gbg_kultur gbg_kultur