Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Öppen verkstad

Sommarboken med Allas ateljé: Gör ditt eget fanzine!

Allas ateljé medverkar under ”Sommarboken” tillsammans med biblioteket i Kulturhuset Bergsjön. Det blir en introduktion till alla roliga aktiviteter som sker under sommaren, och Allas ateljé håller i en fanzine-workshop.

Ett fanzine är ditt alldeles egna magasin som du gör genom att klippa och klistra från andra tidningar och rita och måla hur du vill. Ditt fanzine kan ha ett speciellt tema, kanske får du inspiration från den senaste boken du just läst! Material finns och konstnärer från Konstepidemins är på plats för att guida i arbetet.

Vad är Sommarboken?

Sommarboken är ett initiativ från Barnens Bibliotek. Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Biblioteken ordnar träffar under sommaren. Alla får vara med. Det kvittar hur lite eller hur mycket du läser!

Vad är Allas ateljé?

Allas ateljé är ett konstpedagogiskt initiativ från Konstepidemin. I en värld som är full av prestationskrav erbjuder vi verksamhet som uppmuntrar fantasin och det fria skapandet genom olika uttrycksformer. För och med alla människor är vi Allas ateljé.

Varje fredag och skollov arrangerar Allas ateljé Fredagsklubben och öppna verkstäder på Kulturhuset Bergsjön och runt om i staden.

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad

Relaterat innehåll