Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin Konstepidemin Konstepidemin
Konstepidemin logo
Konsert

Tisdagsklubben på Husette: Elektronica deluxe impro med Tobias Karlehag

På svenska

Tobias Karlehag (b1989), multi-instrumentalist and sound artist from Sweden who in his solo project create spacious ambient and drone music through algorithmic compositions and improvisation.
He shapes still and meditative states with modular synth, electric guitar.

In English

Tobias Karlehag är en multi-instrumentalist och ljudkonstnär som i sitt soloprojekt skapar luftig ambient musik genom algoritmiska kompositioner och improvisation. Med synth och elgitarr formar han stilla och meditativa tillstånd. Detta blir en minnesvärd afton med Tisdagsklubben. Kom innan för en bit mat och glid sen in i Gröna rummet för en vilsam ljudupplevelse.

Tisdagsklubben på Husette

Veckans tråkigaste dag blev plötsligt hundra gånger roligare. Varje tisdag kör nämligen nylanserade restaurangen Husette på Konstepidemin tisdagsklubb! Henrik Cederblom och Viktor Turegård har bjudit in musikanter från alla håll och kanter. Det blir en kaosig blandning av maffiga, mjuka, ösiga, spontana och lite hemliga upplevelser.

Antingen bidrar du med en swish i dörren, eller så hänger du i baren på Husette och lyssnar lite i smyg. Då får man gärna swisha en symbolisk summa för fortlevandet av det fria kulturlivet, eller bara för att du tycker det är gött. Vi ses!

Med stöd från/I samarbete med

ABF
Göteborgs Stad

Relaterat innehåll